Apie G. Higuaino atvykimą užsiminęs M. Sarri: "Sunku motyvuoti šią žaidėjų grupę"

Londono "Chelsea" komandai kova dėl ketvirtos pozicijos nebus tokia lengva, kaip galėjo atrodyti dar prieš kelias savaites. Maurizio Sarri treniruojami "mėlynieji" pralaimėjo Londono derbį "Arsenal" klubui ir pastariesiems leido priartėti iki trijų taškų.

"Chelsea", išskyrus Marcoso Alonso smūgį galva, realių progų pasižymėti prieš "Arsenal" taip ir neturėjo. "Aristokratai" nekantriai laukia atvykstančio naujo puolėjo, apie kurį užsiminė ir M. Sarri.

Visgi nepaisant galimo naujoko, M. Sarri turi ir kitų problemų – jo įsitikinimu, žaidėjai neparado pakankamai noro ir motyvacijos laimėti.

"Esu labai piktas. Šis pralaimėjimas buvo patirtas dėl mūsų savijautos ir požiūrio. Aš negaliu su tuo susitaikyti", – po rungtynių pareiškė strategas.

"Panašią problemą turėjome ir lygos rungtynėse prieš "Tottenham". Motyvuoti šią žaidėjų grupę yra ypatingai sudėtinga", - nusivylimo savo komandos mentalitetu neslėpė M. Sarri.

Galiausiai sulaukęs klausimo apie Gonzalo Higuainą, dėl kurio sandoris gali būti užbaigtas bet kurią valandą, italas atsakė: "Klubas puikiai žino, ko aš noriu. Esu įsitikinęs, kad jie daro geriausią"

Visgi, nepriklausomai nuo to, kas atvyks, mes toliau turėsime problemas dėl žaidėjų mentaliteto."