Apie "Real" galvojantis E. Hazardas atmetė "Chelsea" pasiūlymą dėl naujo kontrakto

Neabejotinai vienas svarbiausių Londono "Chelsea" žaidėjų šį sezoną Edenas Hazardas nėra įsitikinęs, kiek dar ilgai rungtyniaus "mėlynųjų" gretose.

Kaip praneša "The Times", 26-erių metų Belgijos rinktinės žvaigždė atsisakė "Chelsea" pasiūlymo pasirašyti naują kontraktą. Anglijos čempionai siūlė krašto puolėjui tapti brangiausiai apmokamu žaidėju jų klubo istorijoje (300 tūkst. svarų per savaitę - red. past), tačiau žaidėjas tokioms vilionėms atsispyrė.

Teigiama, kad pagrindinė to priežastis yra Madrido "Real" klubas. E. Hazardas mano, kad nauja sutartis užkirstų jam kelia į Ispanijos sostinę.

E. Hazardas jau ne kartą šį sezoną minėjo, kad jaučia didelį susižavėjimą "Real" klubu ir jo treneriu Zinedine'u Zidane'u.

Pats Ispanijos klubas taip pat vasarą žada ieškoti pastiprinimo ir belgą mato idealia pamaina vėliau pakeisti Cristiano Ronaldo ir tapti vienu iš ekipos lyderių.

Belgas šį sezoną "Chelsea" gretose per sužaistas 20 rungtynių pelnė aštuonis įvarčius ir atliko septynis rezultatyvius perdavimus.