Apie situaciją "Man Utd" rūbinėje prakalbęs M. Rashfordas: "Visi esame pozityvūs"

"Manchester United" visai neseniai pasirašė naują kontraktą su vienu perspektyviausių ekipos žaidėjų Marcusu Rashfordu, kuris komandos garbę gins dar bent iki 2023 metų.

21-erių anglas su komanda jau išvyko į pasiruošimo stovyklą Australijoje, kur surengtos spaudos konferencijos metu atskleidė, kad sprendimas pasirašyti naują kontraktą nebuvo sunkus, o taip pat papasakojo apie komandoje vyraujančias nuotaikas.

"Mano tikslas visada yra tas pats - sugrąžinti klubą ten, kur jam ir vieta. Sprendimas pasirašyti naują kontraktą nebuvo sunkus.

Nuotaika komandoje tokia, kokia ir turi būti - visi esame pozityvūs. Praėjęs sezonas mums nebuvo pakankamai geras. Šiuo metu esame geresnėje situacijoje, nei buvome praėjusį sezoną tokiu pat metu", - kalbėjo M. Rashfordas.

Puolėjas taip pat pasidalino mintimis apie sau keliamus asmeninius tikslus artėjantį sezoną.

"Jaučiuosi sutvirtėjęs fiziškai. Nemanau, kad reikia konkrečių skaičių, nes tikslas visuomet yra pelnyti kuo daugiau įvarčių.

Kalbant apie kitus tikslus, niekada nenorėjau būti puolėju, kuris gali žaisti tik vienoje pozicijoje. Noriu žaisti ir kraštuose. Nuo šešerių metų dirbau tam, kad galėčiau adaptuotis skirtingose situacijose", - sakė M. Rashfordas.

Jaunasis anglas nuo kito sezono bus vienas geriausiai apmokamų "Man Utd" žaidėjų, o jo alga sieks maždaug 200 tūkst. svarų sterlingų per savaitę.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...