"Arsenal" įveikė "Brighton" ir pasivijo "Chelsea", "Everton" pralaimėjo "Burnley" (VIDEO)

Pirmajame šios dienos "Premier" lygos susitikime antrąją pergalę iš eilės iškovojo Londono "Arsenal" futbolininkai. Jie įveikė "Brighton&Hove Albion".

Kaip įprasta, Arsene'o Wengero auklėtiniai nuo pat pradžių dominavo pagal kamuolio kontrolę. Visgi, varžovai gynėsi itin organizuotai ir  Nacho Monrealis pirmąjį "kanonierių" įvartį pelnė po baudos smūgio kilus sumaiščiai baudos aikštelėje.

Po šio epizodo "Arsenal" kiek atsipalaidavo ir neilgai trukus rezultatas galėjo tapti lygus po puikaus Solly Marcho šūvio, tačiau šis skriejo į virpstą. Rungtynių favoritai šia sėkme iš tiesų turėjo džiaugtis, nes į virpstą iš panašios padėties antrąją minutę buvo pataikęs ir Alexandre'as Lacazette'as.

Po pertraukos aukščiausią pavarą įjungė sostinės klubo žvaigždė Alexis Sanchezas, ėmęs terorizuoti "Brighton" gynybą individualiais sugebėjimais. Visa tai baigėsi rezultatyviu perdavimu kulnu Alexui Iwobi, o po kelių akimirkų jo paties smūgį nuo vartų linijos išmušė Lewisas Dunkas. Panašus likimas ištiko ir galva po kampinio smūgiavusį Seadą Kolašinacą.

"Kanonieriai" galiausiai laimėjo rezultatu 2-0 bei pakilo į penktąją vietą. Taip jie pasivijo čempiono titulą ginantį Londono "Chelsea", kuris vakar nusileido lyderiui "Manchester City".


Antrajame dienos susitikime prastai šį sezoną pradėjęs Liverpulio "Everton" namuose pralaimėjo "Burnley" klubui. 

"Irisai" surengė žymiai daugiau atakų, tačiau varžovai sau įprastai demonstravo puikią gynybą, o jų gretose dar ir sugebėjo įmušti Jeffas Hendrickas. 

Būtent šio tikslaus smūgio dėka Seano Dyche'o auklėtiniai dabar šoktelėjo net į šeštąją "Premier" lygos vietą. Tuo tarpu "Everton" rikiuojasi dešimčia pozicijų žemiau.

Šį vakarą dar įvyks mačas tarp "Newcastle United" ir "Liverpool".

Rezultatai:

"Arsenal" 2 - 0 "Brighton&Hove Albion"
[1-0] 16' Nacho Monreal
[2-0] 56' Alex Iwobi

"Everton" 0 - 1 "Burnley"
[0-1] 21' Jeff Hendrick

"Newcastle United" ? - ? "Liverpool"

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...