"Arsenal" po intensyvios kovos įveikė "Burnley"

Šeštadienį po pietų Anglijos "Premier" lygoje prasidėjo 2-asis turas.

"Emirates" stadione Londono "Arsenal" futbolininkai priėmė "Burnley" ekipą. Daug jėgų pareikalavusioje akistatoje "kanonieriai" pasiekė pergalę rezultatu 2:1 ir įsirašė šeštąją tašką į savo sąskaitą.

Rungtynės prasidėjo gana sunkiai abiem komandoms – aikštėje vyravo kieta kova, o per pirmąsias 10 minučių baudos aikštelėje didelių problemų neturėjo abu vartininkai.

Visgi 13-ąją minutę "Arsenal" pasiekė savo – po Dani Ceballoso atliko perdavimo į baudos aikštelę kamuolį priėmęs Alexandre'as Lacazette'as jau krisdamas ant žemės sugebėjo atlikti smūgį ir nuginkluoti šiose rungtynėse spindėjusį Nicką Pope'ą.

"Burnley" po praleisto įvarčio aktyvino savo pajėgas puolime ir "Arsenal" gynyboje atsirado spragų. 43-ąją minutę jomis jau buvo pasinaudota – Ashley Barnesas pasislėpė už Davido Luizo nugaros, išvengė nuošalės ir dar trukdomas Matteo Guendouzi išlygino rezultatą.

Antrajame kėlinyje visišką kamuolio kontrolę perėmė šeimininkai. 64-ąją minutę "Arsenal" pasiekė antrąjį ir šiose rungtynėse pergalę nulėmusį įvartį – po D. Ceballoso atkovoto kamuolio į priekį pasileidęs Pierre'as-Emerickas Aubameyangas puikiu smūgiu pelnė savo antrąjį įvartį šiame sezone.

"Arsenal" komanda pirmajame ture taip pat vieno įvarčiu skirtumu įveikė "Newcastle". "Burnley" ekipai tai pirmoji nesėkmė po to, kai buvo sutriuškinta "Southampton" vienuolikė.

Rezultatas:

"Arsenal" 2 - 1 "Burnley"
13' [1 - 0] A. Lacazette
43' [1 - 1] A. Barnes
64' [2 - 1] P. Aubameyang

 

 

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...