Arti savo rekordo esantis K. Benzema nebijo konkurencijos puolėjo pozicijoje

Madrido "Real" komandai šis sezonas tapo tikra katastrofa, tačiau jį užbaigti aukštai pakelta galva galės Karimas Benzema.

Praėjusį sezoną "La Liga" pirmenybėse vos penkis įvarčius įmušęs prancūzas šį sezoną tapo tikru lyderiu puolime. Ispanijoje jau buvo peržengta 20 įvarčių riba, o bendrai per visą sezoną prancūzas jau yra pasiekęs 30 įvarčių.

K. Benzemai trūksta dar keturių įvarčių, kad pagerintų savo karjeros rezultatyvumo rekordą, kurį užfiksavo 2011-12 m. sezone.

Nepaisant to, kad prancūzas žaidžia puikų sezoną, vasarą vis tiek tikimasi, kad bus sustiprinta puolėjo pozicija. Mariano Diazas praėjusią vasarą buvo įsigytas kaip prancūzo dubleris, tačiau šis dėl įvarių traumų praktiškai nefigūravo.

Pasak Ispanijos žiniasklaidos, Madrido "Real" yra derybų procese su Frankfurto "Eintracht" dėl Luka Jovičiaus, kuris "Real" vadovybėje yra matomas ne tik kaip K. Benzema dubleris, bet ir idealus kandidatas jį pakeisti kelių metų bėgyje.

Po rungtynių, kuriose pasižymėjo "hat-tricku", K. Benzema buvo paklaustas apie galimą konkurenciją kitame sezone. Prancūzas tvirtina, kad jis to nebijo ir šimtu procentų liks rungtyniauti klube.

"Esu susikoncentravęs ir reikalus aikštėje. Vienintelis dalykas, ko noriu, tai tik padėti komandai skinti pergales. Aš lieku čia, tai geriausias pasaulio klubas. Tai, ar klubas pirks naują puolėją, priklauso nuo jų pačių. Kad ir kas nutiktų, aš neturėsiu jokių problemų dėl to", – teigė K. Benzema.

Paklaustas, ar jam trūksta kitų komandos draugų indėlio puolime, prancūzas atsakė: "Man reikia komandos draugų taip pat, kaip jiems reikia manęs. Šis sezonas visiems buvo sunkus. Mes visi norėjome laimėti titulų, nes kitaip šiame klube ir negali būti."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...