A.Tapinas sukritikavo TV komentatorių T.Meškonį

Pasaulio čempionato kovas per LRT televiziją komentuojantis Tautvydas Meškonis sulaukė žurnalisto Andriaus Tapino dėmesio, kuris socialiniame tinkle subtiliai aprašė savo pasipiktinimą veterano darbo stiliumi.

"Meškonis yra mūsų nacionalinis paveldas.

Islandijos-Argentinos rungtynės. Meškonis įsijautęs pasakoja, kaip vyko Prancūzijos ir Australijos rungtynės ir kaip net du kartus buvo pirmą kartą naudotos technologijos, kurios kaip jau jis minėjo, debiutuoja čempionate, nes iki šiol to nebuvo daryta ....

《Argentina muša įvartį》

Meškonis, regis, šiek tiek pyktelėjęs dėl trukdymo baigia mintį, kad nebuvo daryta ir tai pirmas kartas, tada aptaria trumpai įvartį ir, kaip jau minėjo, grįžta prie technologijų, kad teisėjas turi specialų laikrodį, jų yra tik 110, bet nedarys reklamos ir nesakys, kokios tai firmos laikrodis, nes jų yra tik 110 ir tai pirmas kartas, kai toks XXI amžiaus technologijų stebuklas iki šiol dar nenaudotas...

《Islandija muša įvartį》

Meškonis jau dabar rimtai susinervina, kad jam neduoda minties pabaigti, trumpai pasako, kas įmušė, ima pauzę, kad pašuršalintų visos karjeros užrašuose ir pradeda vardinti, kiek uždirba kiekvienos rinktinės treneris.

Vėliau dar papildo tiksliau, kiek uždirba treneriai, tada pereina prie to, kiek uždirba teisėjai, o po to pamini, kiek uždirbs iš čempionato FIFA doleriais, tada papildo, kiek tai bus eurais, o po to dar suteikia informacijos, kiek kainuoja reklamos minutė rubliais, bet liepia konvertuotis į eurus patiems.

《Islandai ir argentiniečiai tuo metu nebemuša, netgi 11 baudinių, kad daugiau nebeerzintų komentatoriaus, 》

#ŠimtmečioMeškonis“, - rašė A.Tapinas.