„Atlantas“ sustiprino saugų grandį

Artėjant svarbiausioms A lygos čempionato kovoms, Klaipėdos „Atlanto“ komandą papildė atakuojančio saugo pozicijoje žaidžiantis legionierius iš Rumunijos Marius Cocirla.

23-ejų metų futbolininkas prieš atvykdamas į uostamiestį rungtyniavo antrame pagal pajėgumą Rumunijos divizione, kuriame gynė CS „Balotesti“ ekipos garbę. Vilkėdamas šios komandos marškinėlius naujasis „Atlanto“ futbolininkas sužaidė 32-ejas rungtynes, per kurias kartą pasižymėjo įvarčiu.

Per savo karjerą jaunas futbolininkas pirmą kartą ragaus legionieriaus duonos – iki šiol savo pajėgumą jis įrodinėjo tik vietinėse Rumunijos pirmenybėse.

„Tai yra naujas iššūkis mano karjeroje, bet esu laimingas, kad esu čia. Visą savaitę dirbu su komandos draugais treniruotėse, džiaugiuosi, kad jie mane šiltai priėmė. Mūsų tikslas – A lygos čempionate iškovoti kaip įmanoma daugiau pergalių ir turnyro lentelėje kilti aukštyn, todėl dėsiu visas pastangas, kad galėčiau prisidėti prie ekipos rezultatų. Noriu kaip įmanoma greičiau žengti į aikštę ir savo žodžius įrodyti darbais rungtynių metu.“

M. Cocirla „Atlanto“ gretose vilkės 11-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...