"Atletico" direktorius: A. Griezmannas komandą paliks tik jei bus sumokėta jo kontrakte įrašyta išpirka

Nepaisant to, kad neseniai Diego Simeone atskleidė netrukdysiantis Antoine‘ui Griezmannui išvykti į kitą klubą, „Atletico“ vykdantysis direktorius perspėjo kitas komandas, kad jie nėra pasiruošę derėtis ir puolėjas klubą paliktų tik tokiu atveju, jei kita ekipa sumokėtų jo kontrakte numatytą išpirką.

Pastaruoju metu sklando kalbos apie tai, jog „Barcelona“ yra nusiteikusi prisivilioti prancūzą į savo gretas, o tai jie siekia padaryti ir bendraudami su žaidėjo šeimos nariais. A. Griezmannu ne pirmus metus domisi ir „Manchester United“, tačiau jiems gali tekti kaip reikiant pakratyti piniginę, jei norės įsigyti šį žaidėją.

„Atletico“ nenori parduoti A. Griezmanno nei dabar, nei ateinančią vasarą. Mums jis yra labai svarbus žaidėjas, kuris pas mus gerokai paaugo, o kartu su juo augome ir mes. Mūsų tikslas yra leisti komandai toliau augti. Praėjusią vasarą mes pasiekėme mums nerealų scenarijų, kai jį išsaugojome, o kažką panašaus bandysime padaryti ir artėjančią vasarą“, - teigė Miguelis Angelis Gilas Marinas.

Madrido klubo vykdantysis direktorius taip pat patvirtino, jog šiuo metu žaidėjo išpirka siekia 200 milijonų eurų. Jis netikėjo, kad nors viena komanda sutiks jau sausį sumokėti tokią sumą bei tikisi, jog jo duetas su Diego Costa padės „Atletico“ pagerinti savo pasirodymus puolime. Visgi, pasak įvairių šaltinių pranešimų, nuo kitų metų liepos pirmos dienos žaidėjo išpirka sumažės perpus: iki 100 milijonų eurų.

„Mes negalime suvaldyti A. Griezmanno išvykimo, tačiau iki vasaros nėra jokių galimybių, kad jis paliks komandą. Mums buvo labai sunku vienu metu komandos sudėtyje turėti tiek D. Costą, tiek A. Griezmanną, tačiau mes manome, jog jų duetas veiks puikiai ir pagerins mūsų rezultatus.

Iki liepos pirmos dienos, A. Griezmanno išpirka siekia 200 milijonų eurų“, - patikino M. Marinas

Šiame „La Liga“ sezone „Atletico“ užima antrąją poziciją. Visgi, po pralaimėjimo paskutiniame ture prieš „Espanyol“ nuo pirmą vietą užimančio „Barcelona“ klubo jie atsilieka jau devyniais taškais.