"Atletico" direktorius: "Barcelona" yra peržengusi visas ribas

Madrido "Atletico" sporto direktorius Miguelis Angelis Gilas Marinas išreiškė didžiulį nepasitenkinimą "Barcelona" klubo veiksmais siekiant prisivilioti puolėją Antoine'ą Griezmanną.

Katalonų žiniasklaidoje pasklido gandai, kad "Barcelona" jau suderino asmenines sąlygas su prancūzų futbolininku ir vasarą išpirks jo 100 mln. eurų vertės kontraktą.

Manoma, kad "Barcelona" už "Atletico" nugaros veda derybas su A. Griezmannu, o pats katalonų klubas taip pat drąsiai reiškiasi dėl puolėjo atvykimo.

"Dar nebuvo nė vieno karto, kai kalbėjome apie derybas su Griezmannu. Neturime jokio pagrindino tai daryti", - oficialiame pareiškime sakė Gilas Marinas.

"Prieš keletą mėnesių informavau "Barcelona" vadovą, kad Griezmannas nėra parduodamų žaidėjų sąraše. Tuo pačiu metu aš jį ("Barcos" prezidentą Bartomeu - red.) įspėjau, kad jie žaidžia ne pagal taisykles. 

Esame labai nusivylę "Barcelona" klubo elgesiu. Sunku patikėti, kad komandos vadovai, jos atstovai ir žaidėjai aptarinėją būsimą naujoką ir jo kontraktą, kai jis netrukus turės mums padėti laimėti Europos lygos finalą prieš "Marseille".

Prisiklausėme užtektinai. Tikimės, kad šis pranešimas turės šiokios tokios naudos ir mūsų klubo sirgaliai galės galvoti tik apie artėjantį finalą", - teigė "Atletico" sporto direktorius.