"Atletico" ilgiems metams pratęsė sutartį su A. Correa

Madrido "Atletico" ir toliau bando visai įmanomais būdais išsaugoti savo jaunąsias klubo žvaigždes.

Oficialioje svetainėje skelbiama, kad pasirašyta nauja šešerių metų sutartis su 23-ejų metų argentiniečiu Angeliu Correa. Futbolininkas su kiekvienu sezonu tampa vis svarbesniu žaidėju Diego Simeone vadovaujamoje komandoje.

"Džiugu, kad klubas manimi pasitiki ir aš didžiuojuosi, kad galėsiu toliau tobulėti kaip futbolininkas šioje komandoje", - po parašo padėjimo ant naujos sutarties kalbėjo A. Correa.

Universalus krašto puolėjas į Madridą atvyko 2014 metais. D. Simeone jį atsiviliojo iš "San Lorenzo", kuriame jis ir pradėjo savo profesionalo karjerą.

Iš viso "Atletico" gretose A. Correa jau yra sužaidęs 139 rungtynes ir įmušęs 25 įvarčius.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> | RENEWAL<br>We’re delighted to announce that <a href="https://twitter.com/AngelCorrea32?ref_src=twsrc%5Etfw">@AngelCorrea32</a> has renewed his contract with our club until 2024.<a href="https://twitter.com/hashtag/A%C3%BApaAtleti?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#AúpaAtleti</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/Correa2024?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Correa2024</a> <a href="https://t.co/GHcIuwtUmt">pic.twitter.com/GHcIuwtUmt</a></p>&mdash; Atlético de Madrid (@atletienglish) <a href="https://twitter.com/atletienglish/status/1044986878708142080?ref_src=twsrc%5Etfw">September 26, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>