"Atletico" paneigė pranešimus dėl L. Hernandezo, tačiau "Bayern" neatmeta galimybės

Ispanijos dienraštis "Marca" trečiadienio vakarą paskleidė gandus, kad Miuncheno "Bayern" komanda yra pasiruošusi sausio mėnesį išpirkti Madrido "Atletico" gynėjo Luco Hernandezo kontraktą.

Iki 2024 metų "Atletico" komandai įsipareigojęs Prancūzijos rinktinės narys savo sutartyje turi 85 mln. išpirkos sumą. Pasak minėto šaltinio, bavarai, nors ir tai nėra visai būdinga jiems, yra pasireng3 pakloti šią sumą už daug žadantį žaidėją.

Madrido "Atletico" nusprendė neleisti spaudai spekuliuoti žaidėjo ateitimi ir netrukus išleido oficialių pranešimą: "Lucas Hernandezas klubui nurodė, kad nėra jokio sandorio su "Bayern" ir jis pats neturi jokių intencijų palikti klubą.

Abu klubai turi puikius tarpusavio santykius. Įvykusio pokalbio metu "Bayern" atstovai mus patikino, kad nėra vykdoma jokia operacija dėl žaidėjo įsigijimo."

Nepaisant to, kad buvo paskelbta "Atletico" pranešime, "Bayern" vadovai kalbėdami su žiniasklaida informacijos nei patvirtino, nei paneigė.

"Palaukime ir pažiūrėkime, kaip bus toliau. Negaliu nieko nei patvirtinti, nei paneigti. Mes dabar esame svarstymuose dėl to, ką turime daryti sausio mėnesio transferų lange. Jokių sprendimų dar nesame priėmę.

Jeigu mes turėsime konkretų susidomėjimą Hernandezu, mes apie tai informuosime "Atletico". Tai reikalauja mūsų santykiai su šiuo klubu."

Bet kurioje gynybos pozicijoje rungtyniauti galintis L. Hernandezas "Atletico" komandoje jau yra sužaidęs 103 rungtynes.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...