B. Rodgersas: "Neiškeisčiau Vardy į Kane'ą"

"Leicester City" vairininkas Brendanas Rodgersas džiaugiasi savo komandoje turėdamas tokį puolėją kaip Jamie Vardy.

B. Rodgerso treniruojami auklėtiniai šiandien po pietų stos į kovą su Londono "Tottenham" komanda. Sulaukęs klausimo apie Harry Kane'o ir Jamie Vardy palyginimus, strategas pridūrė, kad abu puolėjai turi savo privalumų.

"Harry yra pačios aukščiausios klasės žaidėjas, tačiau aš jo nekeisčiau į Vardy vietą", – sakė B. Rodgersas.

"Jau kurį laiką iš arti dirbau su Jamie ir įsitikinau, kad pasaulyje yra mažai žaidėjų, kuriuos galėtum iškeisti į jį. Jis yra neįtikėtinas, kai kalbame apie spaudimą ir žaidimo skaitymą, taktiškai jis taip pat yra puikus. Jis turi pakankamai apetito, noro ir greičio perimti kamuolį ir įmušti įvartį. Man patinka tokio stiliaus puolėjai.

Žaidžiame labiausiai konkurencingoje lygoje pasaulyje, o Vardy yra tarp elitinių puolėjų. Man pasisekė, jog turiu jį savo gretose", – kalbėjo B. Rodgersas.

Lygindamas H. Kane'o ir J. Vardy žaidimą, strategas pridūrė: "Harry mėgsta žaisti giliai ir dalyvauti atakų kūrime. Jamie labiau naudojasi savo greičiu, kuo man jis ir patinka. Jie yra du skirtingi puolėjai, turintys skirtingus stilius, tačiau abu demonstruoja fenomenalius skaičius puolime."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...