B. Schweinsteigeris MLS pirmenybėse debiutavo įvarčiu (VIDEO)

Nors Čikagos "Fire" šiąnakt su Monrealio "Impact" sužaidė lygiosiomis 2-2, naujoji klubo žvaigždė Bastianas Schweinsteigeris jau pasiuntė rimtą perspėjimą varžovams, pirmąjį įvartį pelnydamas debiutiniame mače.

Vokietis galva po Davido Accamo perdavimo savo komandą į priekį išvedė 17-ąją minutę. Visgi, vėliau ji praleido du įvarčius ir išsigelbėti "Fire" futbolininkams pavyko tik Luiso Solignaco tikslaus smūgio dėka.

32-ejų metų saugą sėkmingas debiutas tikrai pamalonino, tačiau jame jis norėjo iškovoti daugiau nei tašką.

"Tai buvo puikus jausmas", - kalbėjo Schweinsteigeris.

"Tobulas Davido perdavimas iš krašto, smūgis galva. Tai buvo geras jausmas, bet aš esu šiek tiek nusivylęs, nes negalėjome laimėti rungtynių."

Vokietis taip pat pridūrė, jog aikštėje sužaisti visas 90 minučių po ilgo laiko praleisto ant "Manchester United" atsarginių suolo lengva nebuvo.

"Tai nelengva. Aš čia atvykau gal prieš keturias ar penkias dienas, bet viskas gerai, aš iš tiesų buvau pasirengęs", - sakė Schweinsteigeris.

"Treniruotė čia buvo labai gera, taigi, aš tikrai dirbsiu ir ties savo fiziniu pasirengimu, kad turėčiau daugiau jėgos, galėčiau į rungtynes įnešti daugiau energijos, bet apskritai esu patenkintas."

"Viskas buvo gerai, tačiau kiekvienas gali patobulėti."

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">The moment <a href="https://twitter.com/ChicagoFire">@ChicagoFire</a> were hoping for. <a href="https://twitter.com/hashtag/cf97?src=hash">#cf97</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/CHIvMTL?src=hash">#CHIvMTL</a> <a href="https://t.co/NqSKJjcwci">pic.twitter.com/NqSKJjcwci</a></p>&mdash; Major League Soccer (@MLS) <a href="https://twitter.com/MLS/status/848261215663128576">April 1, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>