B. Schweinsteigeris pradėjo treniruotis su pagrindine "Man Utd" komanda

"Manchester United" stovykloje - netikėtos žinios. Vyriausias komandos treneris Jose Mourinho sugrąžino į pagrindinę sudėtį 32-ejų metų Bastianą Schweinsteigerį.

Patyręs Vokietijos futbolininkas paskutiniu metu buvo žeminamas "Man Utd" ekipoje. J. Mourinho pasitikėjimo nesulaukęs saugas pastaruosius mėnesius praleido su rezervinėje "Man Utd" komandoje ir nebuvo registruojamas jokioms pagrindinės ekipos rungtynėms.

Savaitgalį žiniasklaidoje net buvo pasirodę pranešimai, kad J. Mourinho vokietį pašalino iš antros "Man Utd" komandos, tačiau informacija nebuvo teisinga - B. Schweinsteigeris prisijungė prie pagrindinės sudėties.

Šiandien įvykusioje "Man Utd" treniruotėje jau buvo galima pamatyti besitreniruojantį B. Schweinsteigerį.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Back to work for <a href="https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash">#MUFC</a>! <a href="https://t.co/laCEkCnqOc">pic.twitter.com/laCEkCnqOc</a></p>&mdash; Manchester United (@ManUtd) <a href="https://twitter.com/ManUtd/status/793053130418159616">October 31, 2016</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>