Baltarusijoje išradingumo netrūksta: rungtynes stebėjo virtualūs sirgaliai

Baltarusija toliau išlieka vienintelė Europos šalimi, kurioje vyksta futbolo varžybos, o trečiadienį vienas šalies stadionas atsidūrė dėmesio centre, rašo lrytas.lt.

Trečiadienį buvo žaidžiamos Baltarusijos taurės rungtynės, o visų akys nukrypo į Bresto „Dinamo“ ir Soligorsko „Šachtar“ klubų dvikovą. Tačiau dėmesio centre atsidūrė ne rungtynių rezultatas, o vaizdas Bresto stadiono tribūnose.

Pasirodo, „Dinamo“ prieš dvikovą sugalvojo parduoti „virtualius“ bilietus į šias rungtynes žmonėms iš viso pasaulio.

23,3 eurų kainavęs bilietas, buvo gerokai brangesnis, nei pigiausias standartinis (0,87 euro) ar brangiausias realus (5,57 euro). Įsigijus virtualų bilietą buvo garantuojama vietą stadione, atsiunčiamas realus bilietas, gaunama 10 procentų nuolaida klubo atributikai.

Klubas paskelbė, kad surinkta dalis pajamų už šiuos bilietus keliaus kovai su COVID-19 virusu Baltarusijoje.

Tačiau „Dinamo“ pažadą užpildė ir tribūnoje buvo galima išvysti virtualius sirgalius. Rungtynes stebėjo manekenai, kurie buvo aprengti įvairių klubų marškinėliais, o ant jų buvo pritvirtintos realios žmonių nuotraukos.

„Mūsų sirgaliai iš viso pasaulio atrodo laimingi. Ačiū už palaikymą“, – socialiniame tinkle rašė oficiali klubo paskyra.

Panašu, kad akcija klubui išties pavyko, o šeimininkų komanda „Šachtar“ futbolininkus nugalėjo 2:0.

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/mRsA4pYa2mk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...