"Banga" nesurado priešnuodžių "Stumbro" dublerių atakoms

Draugiškose rungtynėse Gargžduose “Banga” 1:4 nusileido Kauno “Stumbrui B”.

Be keletos sergančių ir traumuotų futbolininkų rungtyniavusi “Banga” jau antrą minutę padarė grubią klaidą savo baudos aikštelės prieigose ir buvo nubausta – prieš vartininką iššokęs kaunietis smūgiavo tiksliai – 0:1.

Permainingai vykusiame pirmajame kėlinyje komandos apsikeitė ne vienu pavojingu išpuoliu. 37 minutę kauniečiai neišnaudojo puikios progos – sukirto į “Bangos” vartų virpstą, o po poros minučių už iššvaistytą galimybę buvo nubausti. Gargždiškiai surengė greitą ataką ir prieš vartininką iššokęs A.Bačanskis šaltakraujiškai suklaidino svečių vartų sargą ir išlygino rezultatą – 1:1. Prabėgus minutei “Banga” turėjo puikią progą išsiveržti į priekį. Deja, P.Lotužiui nepavyko “uždaryti” R.Krušnausko perdavimo. Netrukus jau pati “Banga” buvo nubausta. Per porą minučių kauniečiai net du kartus iš eilės aštriais perdavimais surado puolėjus “Bangos” baudos aikštelėje, o šie smūgiavo neatremiamai.

Antrojo kėlinio pradžioje “Stumbras B” ketvirtąjį kartą pasiuntė kamuolį į vartus, kai kaunietis techniškai suklaidino “Bangos” gynėjus ir pasiuntė kamuolį greta vartininko – 1:4.

Vėliau abi komandos turėjo galimybių pasižymėti, tačiau rezultatas nepakito.

Banga (Gargždai) – Stumbras B (Kaunas) 1:4 (1:3)
Įvarčiai: 40 min. A.Bačanskis (Banga); 2 min. ir 53 min. Miguel, 43 min. A.Belo, 44 min. K.Sekgota (Stumbras B).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, V.Antužis, E.Bračkus, K.Gnedojus, M.Gudauskas, A.Bačanskis (56′ D.Zubauskas), J.Skuodas (46′ M.Ilginis), M.Petrikas (73′ I.Grykšas), K.Urbaitis, P.Lotužys (46′ E.Anulis), R.Krušnauskas.

Kitas draugiškas rungtynes “Banga” žais Gargždų miesto stadione kovo 24 dieną 11 valandą su A lygoje rungtyniaujančia “Palanga”.

fkbanga.lt, nuotr. R.Riekašienės