"Barca" kitą sezoną žada visiškai pakeisti marškinėlių dizainą (FOTO)

Nors 2018-19 metų sezonas dar tik įsibėgėja, socialiniuose tinkluose pasklido nuotraukos, kuriose vaizduojama kito sezono "Barcelona" klubo apranga.

Į akis krito vienas pasikeitimas - vertikalias linijas norima pakeisti kvadratais ant marškinėlių priekio. Iš esmės kito sezono "Barcelona" apranga primintų Kroatijos rinktinės marškinėlius.

"Barcelona" jau sykį buvo sugalvojusi pakeisti vertikalias linijas į horizontalias. 2015-16 metų sezono aprangos sulaukė įvairiausių reakcijų.

Teigiama, kad "Nike" jau pateikė savo versiją, todėl laukia galutinio verdikto iš katalonų.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">‼Barça&#39;s possible home shirt for next season. The board would study the model proposed by Nike but no final decision has been made yet <a href="https://twitter.com/hashtag/fcblive?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#fcblive</a> [sport, ara] <a href="https://t.co/06ufL7elu8">pic.twitter.com/06ufL7elu8</a></p>&mdash; FC Barcelona Fl  (@FCBarcelonaFl) <a href="https://twitter.com/FCBarcelonaFl/status/1042152656435912705?ref_src=twsrc%5Etfw">September 18, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>