"Barcelona" išleido oficialų pranešimą dėl A. Rabiot

"Barcelona" oficialioje svetainėje išleido pranešimą, kuriame paneigė Prancūzijoje spaudoje pasirodžiusius gandus dėl neva be PSG žinios pasiektą susitarimą su Adrienu Rabiot.

A. Rabiot sutartis su PSG baigiasi kitą vasarą, todėl jam bus leista pradėti derėtis su klubais tik prasidėjus sausio mėnesio transferų langui.

Visgi Prancūzijoje pasklido gandai, kad "Barcelona" jau anksčiau laiko be PSG žinios pasiekė susitarimą su futbolininku. Katalonai savo pranešime nurodė, kad konkretų susidomėjimą prancūzu buvo parodę rugpjūčio mėnesį ir dabar prieš savaitę, tačiau jokio susitarimo niekada neturėjo.

"Barcelona" visada nori dirbti skaidriai su PSG ir kitais klubais. Norime paneigti informaciją, kad jau buvo pasiektas bet koks susitarimas su PSG žaidėju Rabiot", - rašoma oficialioje "Barcos" svetainėje.

Nepaisant šio pranešimo, išlieka didelė tikimybė, kad A. Rabiot į "Barcą" atvyks jau šią žiemą, mat ir patys PSG vadovai yra praradę kantrybė dėl žaidėjo, kuris net yra atskirtas nuo komandos.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="ro" dir="ltr">[❗ STATEMENT]<br>Official FC Barcelona statement regarding PSG and Rabiot stories<br> <a href="https://t.co/eSdVwS70yY">https://t.co/eSdVwS70yY</a><br> <a href="https://t.co/zTvvK4Fjcq">pic.twitter.com/zTvvK4Fjcq</a></p>&mdash; FC Barcelona (@FCBarcelona) <a href="https://twitter.com/FCBarcelona/status/1079366529509146625?ref_src=twsrc%5Etfw">December 30, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>