"Barcelona" namuose nesugebėjo palaužti Madrido ekipos (VIDEO)

Sekmadienį Ispanijos "La Liga" pirmenybėse sužaistos ketverios 23-ojo turo rungtynės.

Į šalies čempionų titulą rimtai nusitaikiusi "Barcelona" pradėjo šiek tiek strigti. Katalonai savo žiūrovų akivaizdoje nepalaužė Madrido "Getafe" vienuolikės.

Pirmajame kėlinyje "Barcai" nesisekė susikurti progų - į vartų pusę buvo atlikti vos du smūgiai. Vis dėlto šansų pasižymėti neturėjo ir varžovai iš sostinės.

Antrajame kėlinyje "Barcelona" kur kas grėsmingiau atrodė puolime, tačiau "Getafe" sugebėjo atsilaikyti gynyboje ir pasiekti nulines lygiąsias.

Tai buvo antrosios rungtynės iš eilės, kai "Barca" liko be pergalės. Antroje vietoje esanti Madrido "Atletico" po šio turo sumažino atsilikimą iki 7 taškų, todėl į pirmenybes grįžta šiokia tokia intriga.

Kitose rungtynėse "Sevilla" vienintelio įvarčio dėka palaužė "Girona", o Barselonos "Espanyol" pasiekė dramatiškas lygiąsias prieš Vigo "Celta". 

Paskutinėse vakaro rungtynėse įvyko Valensijos derbis, kuriame triumfavo į pergalių kelią sugrįžusi "Valencia". Santi Mina, Luciano Vietto ir Dani Parejo įvarčiai nulėmė pergalę rezultatu 3-1 prieš "Levante".

Po pergalės "Valencia" vėl pakilo į trečiąją poziciją, tačiau "Real" vis dar yra sužaidęs vienomis rungtynėmis mažiau.

Rezultatai:

"Barcelona" 0 - 0 "Getafe"

"Sevilla" 1 - 0 "Girona" (VIDEO)
46' [1 - 0] P. Sarabia

 

"Celta" 2 - 2 "Espanyol" (VIDEO)
10' [0 - 1] L. Baptistao
32' [1 - 1] M. Gomez
80' [2 - 1] M. Gomez
87' [2 - 2] G. Moreno

 

"Valencia" 3 - 1 "Levante"
17' [1 - 0] S. Mina
18' [1 - 1] S. Postigo
65' [2 - 1] L. Vietto
89' [3 - 1] D. Parejo (11 m. baudinys)

 

Turnyrinė lentelė: