"Barcelona" nori susigrąžinti Kroatijoje atsiskleidusį auklėtinį

"Barcelona" pradėjo derybas su Zagrebo "Dinamo", skelbia Katalonijos žiniasklaida.

Tiek "Mundo Deportivo", tiek "Sport" rašo, kad "Barca" rimtai susidomėjo galimybe susigrąžinti 21-erių metų krašto puolėją Dani Olmo.

Jis nuo 2007 iki 2014 metų žaidė "Barcelona" akademijoje, o iš ten ir išvyko rungtyniauti į Kroatiją. Pagrindinėje "Dinamo" komandoje jis pasireikšti gavo jau 2015 metais.

D. Olmo apie save priminė šių metų Europos iki 21-erių metų vaikinų čempionate, kuriame buvo vienas iš lyderių nugalėtojais tapusioje ispanų komandoje.

Šį sezoną ispanas kartu su Zagrebo ekipa žaidė UEFA Čempionų lygoje. Skaičiuojant ir pasirodymus atrankoje, D. Olmo per sužaistas 11 rungtynių įmušė penkis įvarčius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

"Barcelona" jį planuoja įsigyti šią žiemą, bet su sąlyga, kad jis iki sezono pabaigos liks rungtyniauti Kroatijoje. "Dinamo" už jį ketina prašyti apie 40 mln. eurų.

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/9mhawBDb-6Y" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>