"Barcelona" prezidentas: "Ieškosime pastiprinimo gynyboje"

"Barcelona" prezidento pareigas einantis Josepas Maria Batomeu tvirtina, kad klubas atidžiai seks situaciją žaidėjų rinkoje, mat rimtai galvoja apie pastiprinimą gynyboje.

Šiuo metu "Barcelona" yra netekusi dviejų gynėjų - Samuelio Umtiti bei Thomo Vermaeleno. Be traumų kol kas yra du likę gynėjai - Gerardas Pique ir Clementas Lengletas. Pastarasis šią vasarą ir buvo įsigytas katalonų komandos, tačiau kol kas jo pasirodymai neatrodo itin įtikinamai.

J. Bartomeu tiksliai neatskleidė, ar pastiprinimo bus jau ieškoma šią žiemą, tačiau kalbos apie traumas tai leidžia suprasti.

"Mes stebėsime vidurio gynėjų situaciją rinkoje", - teigė ispanas. - Mums stipriai nepasisekė, nes iš keturių gynėjų turime tik du sveikus".

"Žinoma, yra keletas žaidėjų iš B komandos. Jiems tai gali būti puiki galimybė įsitvirtinti pagrindinėje ekipoje. Turime palaukti ir pažiūrėti, kas bus vėliau", - pridūrė J. Bartomeu.

Žiniasklaidoje su "Barcelona" vardu buvo siejami tokie gynėjai kaip Matthijs De Ligtas, Kalidou Koulibaly ir Toby Alderweireldas.