"Barcelona" su A. Griezmannu priešakyje pasismagino prieš "Real Betis"

Be Lionelio Messi ir kitų puolimo žvaigždžių į kovą 2-ąjame Ispanijos "La Liga" pirmenybių ture stojusi "Barcelona" su trenksmu atsitiesė po pirmųjų pralaimėtų rungtynių.

"Camp Nou" stadione "Barcelona" futbolininkai sutriuškino Sevilijos "Real Betis" ekipą, o rungtynių žvaigžde tapo du įvarčius varžovams "atseikėjęs" Antoine'as Griezmannas.

"Barca" puikiai pradėjo susitikimą, tačiau 15-ąją minutę netikėtai praleido įvartį, kurį pasiekė "Real Betis" debiutantas Nabilas Fekiras.

Visgi pačioje kėlinio pabaigoje A. Griezmannas po puikaus Sergi Roberto perdavimo išlygino rezultatą ir tuo pačiu atsidarė savo įvarčių sąskaitą katalonų klube.

Antroje rungtynių pusėje "Barcelona" spindėjo visomis spalvomis ir nepaliko vilčių varžovams iš Andalūzijos.

50-ąją minutę katalonus į priekį pirmą kartą šiose rungtynėse išvedė tas pats A. Griezmannas, vėl sulaukęs tikslaus perdavimo iš S. Roberto.

56-ąją minutę pranašumą įtvirtino "Barcelona" auklėtinis Carlesas Perezas, o dar po keturių minučių ketvirtąjį įvartį į "Real Betis" vartus įmušė Jordi Alba.

Vėliau savo įvartį pasiekė ir Arturo Vidalis, tiesa, 79-ąją minutę įmušti pavyko ir svečiams, kai įspūdingą smūgį atliko Lorenas.

Ernesto Valverde šiose rungtynėse į aikštę po keitimo metė 16-metį Anssumane Fati, kuris tapo antru jauniausiu žaidėju, debiutavusiu pagrindinėje komandoje.

"Barcelona" į sąskaitą įsirašė pirmuosius tris taškus. "Real Betis" ekipai tai buvo antroji nesėkmė iš eilės.

Rezultatas:

"Barcelona" 5 - 2 "Real Betis"
15' [0 - 1] N. Fekir
41' [1 - 1] A. Griezmann
50' [2 - 1] A. Griezmann
56' [3 - 1] C. Perez
60' [4 - 1] J. Alba
77' [5 - 1] A. Vidal
70' [5 - 2] Loren

Turnyrinė lentelė: