"Barcelona" viceprezidentas: "Neymaras nori grįžti į klubą"

Pranešimai apie Neymaro norą sugrįžti į "Barceloną" nėra laužti iš piršto – šiuos ketinimus patvirtino pats klubo viceprezidentas.

Tarybos susitikime kalbėjęs Jordi Cardoneras pareiškė, kad jie žino, kad Brazilijos futbolo žvaigždė yra linkęs palikti Paryžiaus "Saint-Germain" ir grįžti į Kataloniją, tačiau taip pat pabrėžė, kad kol kas vadovybėje apie tai nekalbėta.

"Neymaras nori grįžti į "Barcelona", tačiau tai nėra tema, apie kurią diskutavome valdančiosios tarybos susitikime. Aš išgirstu ir perskaitau labai daug dalykų, tačiau vienintelis faktas yra tas, kad niekas su mumis nesusisiekė. Yra labai daug žaidėjų, kurie norėtų vilkėti mūsų komandos marškinėlius", – pareiškė J. Cardoneras.

"Aš visiškai suprantu jo norą grįžti čia, bet mes turime dar kartą pažiūrėti į priežastis, kodėl jis apskritai paliko klubą ir tuomet bandyti išvengti panašaus scenarijaus", – pridūrė ir tuo pačiu akivaizdžiai vis dar esantį susidomėjimą brazilu parodė "Barcelona" viceprezidentas.

Teigiama, kad kertinė data, galimai nulemsianti tolimesnę Neymaro ateitį, bus liepos 8 diena. Tuomet į treniruotes turi grįžti PSG komanda ir jeigu tarp žaidėjų nebus brazilo, tuomet bus galima suprasti, kad jis atsisako toliau vilkėti Paryžiaus ekipos marškinėlius ir nepakeis savo pozicijos iki tol, kol nebus parduotas "Barcai".

PSG už Neymarą 2017 metais paklojo 220 mln. eurų. Dabar brazilas gali kainuoti dar brangiau, tačiau katalonai į sandorį tikisi įtraukti Philippe Coutinho.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...