Baskų klubai eliminavo "Real" ir "Barcą" iš Karaliaus taurės turnyro

Ketvirtadienį Karaliaus taurės ketvirtfinalyje užfiksuotos dvi didelės sensacijos – pasirodymus baigė du pagrindiniai pretendentai į titulą.

Dėl patekimo į pusfinalį kovojusi Madrido "Real" komanda septynių įvarčių trileryje nusileido San Sebastiano "Real Sociedad" ekipai. "Baltieji" net dukart turėjo trijų įvarčių deficitą, tačiau grįžo į rungtynes ir galėjo net išlyginti rezultatą.

Svečiai iš San Sebastiano nuo pat pradžių rodė ragus ir 22-ąją minutę įgijo pranašumą, kai savo klubą nubaudė nuomos pagrindais "Real Sociedad" ekipoje rungtyniaujantis Martinas Odegaardas.

Antrasis kėlinys šeimininkams prasidėjo tiesiog katastrofiškai – Alexanderis Isakas per dvi minutes pasiekė du įvarčius ir svečiai įgijo triuškinančią persvarą.

59-ąją minutę Marcelo pavyko sušvelninti atsilikimą ir grąžinti šiokią tokią viltį, tačiau "Real Sociedad" po dešimties minučių atsakė dar vienu įvarčiu.

Atrodė, kad Madrido ekipa nebeturi jokių šansų, tačiau savų sirgalių palaikymas padėjo užsivesti ir tęsti kovą. 81-ąją minutę atsilikimą sumažino Rodrygo, o 93-ąją minutę smūgiu galva realius šansus pakovoti dėl lygiųjų grąžino Nacho.

"Real" ekipai dar buvo likusios kelios minutės išsigelbėti, tačiau svečiai atlaikė spaudimą ir, surengę įspūdingą pasirodymą, užsitikrino vietą pusfinalyje.

Kitose rungtynėse taip pat prieš baskų klubą krito "Barcelona". Inaki Williamso įvartis 93-ąją minutę padovanojo Bilbao "Athletic" ekipai pergalę.

"Barcelona" daugiau mažiau dominavo visą rungtynių laiką, tačiau šeimininkų gretose be priekaištų dirbo tiek gynėjai, tiek vartininkas.

Pergalingą įvartį I. Williamsas įmušė iki pridėto laiko pabaigos likus vos kelioms akimirkoms. 

Karaliaus taurės pusfinalyje nebus nė vieno šalies grando – į jį be "Real Sociedad" ir "Athletic" taip pat žengė "Granada" bei "Mirandes".

Rezultatai:

"Real Madrid" 3 - 4 "Real Sociedad"
22' [0 - 1] M. Odegaard
54' [0 - 2] A. Isak
56' [0 - 3] A. Isak
59' [1 - 3] Marcelo
69' [1 - 4] M. Merino
81' [2 - 4] Rodrygo
90+3' [3 - 4] Nacho
90+5' A. Gorosabel ("Real Sociedad") pašalintas iš aikštės

"Athletic Bilbao" 1 - 0 "Barcelona"
90+3' [1 - 0] I. Williams

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...