"Bayern" gydytojas: P. Guardiola neturi pasitikėjimo savimi

Miuncheno "Bayern" gydytojas Hansas-Wilhelmas Mulleris-Wohlfahrtas, kuris turėjo keletą konfliktinių situacijų su Pepu Guardiola, savo autobiografinėje knygoje užsiminė apie problemas su šiuo strategu.

Mulleris-Wonhlfahrtas yra gerai visame pasaulyje žinomas chirurgas. Jis be to, kad "Bayern" klube dirba 35 metus, yra atlikęs operaciją garsiausiems sportininkams, įskaitant ir greičiausiam planetos žmogui Usainui Boltui.

P. Guardiola dirbdamas "Bayern" klube nevengė kritikuoti šio specialisto. Strategą ypač papiktino tai, kad gydytojas atsisakydavo būti treniruočių metu, o taip pat jį kaltino ir naudojant pasenusius gydymo metodus, kurių neišvengė ir Thiago.

Savo knygoje garsus vokiečių gydytojas nevengė kritiškai atsiliepti apie kataloną: "Manau, kad Pepas yra silpną pasitikėjimą savimi turinti asmenybė. Jis daro viską, kad tai nuslėptų nuo kitų žmonių".

"Būtent dėl šios priežasties atrodo, kad jis visada gyvena kažkokioje baimėje - ne dėl to, kad jo komanda gali pralaimėti, bet dėl to, jog jis gali prarasti savo galią ir autoritetą.

Jis galvoja, kad žino viską geriau. Jo manymu, penkių minučių apšilimas yra užtektinai žaidėjams, tačiau taip tikrai nėra. Į mane Pepas žiūrėjo, kaip į žmogų, kuris privalo klausytis kiekvienų jo reikalavimų", - pasakojo Mulleris-Wohlfahrtas.

Vokietis taip pat prisiminė vieną incidentą su strategu: "Vieną sykį aš taip garsiai užšaukiau ir trenkiau kumščiu į stalą, jog pašoko visi puodeliai ir lėkštės. Tai buvo pirmas kartas per visą mano karjerą "Bayern" klube, kada aš turėjau pasisakyti šaukdamas."