"Bayern" surengė specialią spaudos konferenciją - kliuvo ir žiniasklaidai, ir buvusiam žaidėjui

Niko Kovačas prieš palikdamas spaudos konferenciją, kuri buvo surengta artėjančių Vokietijos "Bundesliga" pirmenybių rungtynių proga, salėje esantiems žurnalistams palinkėjo sėkmės.

Kaip paaiškėjo netrukus, sėkmės ir kantrybės žurnalistams prireikė - iškart po trenerio spaudos konferencijos į spaudos salę atėjo trys svarbiausi "Bayern" klubo žmonės: Uli Hoenessas, Karlas-Heinze Rummenigge ir Hasanas Salihamidžičius.

Jų specialiai surengta spaudos konferencija nebuvo atsitiktinė - klubas nebegali daugiau taikytis su žiniasklaida, kuri, anot minėtų vadovų, neleidžia sėkmingai dirbti nei vyriausiajam komandos treneriui, nei žaidėjams.

"Tai, ką mes perskaitėme spaudoje po rungtynių su Nyderlandais, nėra žurnalistika. Žiniasklaida atakavo ne visą rinktinę, o individualius žaidėjus, ypatingai tuos, kurie priklauso "Bayern" komandai. Žmogaus orumas yra svarbiau už bet ką kitą. Mes daugiau to nebetoleruosime "Bayern" klube", - spaudos konferenciją aštriais žodžiais, nukreiptais į šalies spaudą, pradėjo Rummenigge.

"Negaliu patikėti tai, ką perskaičiau apie Manuelį Neuerį. Jis yra keturis kartus geriausias planetos vartininkas. Neperdedant, jis yra vartininkas, kuris sukūrė kitokį žaidimą šioje pozicijoje. Taip pat skaitėme apie Boatengą ir Hummelsą ir įsitikinome, kad jau yra peržengtos visos padorumo ribos.

Tas pas liečia Arjeną Robbeną ir Francką Ribery. Žiniasklaida visada bando priminti jų amžių ir tai, kad abu jie yra besileidžiantys savo karjeroje. Tiesa yra tokia, kad tiek Arjenas, tiek Franckas yra žaidėjai, kurie laimėjo absoliučiai viską. Nuolatinis amžiaus klausimas atrodo toks nepagarbus žaidėjų atžvilgiu.

Mes daugiau nebežadame to toleruoti. Nusiuntėme oficialių pranešimą, kuriame raginame liautis "Bild" skleisti melagingą informaciją apie mus. Tai dėl neteisingos informacijos Tolisso traumos atžvilgiu ir apie "Borussia" žaidėją Sancho. Mes saugosime savo žaidėjus, komandą ir trenerį", - susirinkusiems žurnalistams griežtu tonu tiesas dėstė Rummenige.

Savo ilgamečiui draugui antrino svarbiausias klubo žmogus - Hoenessas: "Žiniasklaidos požiūris į mus yra juokingas. Mes galime priimti kritiką mūsų žaidėjų atžvilgiu, tačiau netoleruosime nepagarbios informacijos apie juos."

Spaudos konferencijai įgavus pagreitį ir karštas emocijas abiejų pusių atžvilgiu, Hoenessas rėžė kritiką dabar jau buvusiam komandos žaidėjui Juanui Bernatui, kurį apkaltino dėl to, kad jis dėl savo klaidų aikštėje vos neeliminavo "Bayern" iš UEFA Čempionų lygos.

"Bayern" vadovas šiuo pavyzdžiu lyg ir siekė pasakyti, kad jie patys gali įvertinti žaidėjų pasirodymus ir atsisveikinti su tais, kurie nėra pakankamai geri žaisti jų klube.

"Leiskite man pasakyti vieną dalyką jums. Kai mes praėjusį sezoną žaidėme Sevilijoje, Juanas Bernatas pats vienas asmeniškai buvo atsakingas už tai, kad mes vos nebuvome išmesti iš Čempionų lygos. Po šių rungtynių mes nusprendėme, kad jis bus parduotas", - gana nepagarbiai apie Pepo Guardiolos pirkinį užsiminė Hoenessas.

"Bayern" vadovų pyktis konkrečiai buvo nutaikytas į vieną žiniasklaidos kanalą - "Bild".<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Our press conference with Uli <a href="https://twitter.com/hashtag/Hoene%C3%9F?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Hoeneß</a>, Karl-Heinz <a href="https://twitter.com/hashtag/Rummenigge?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Rummenigge</a> and <a href="https://twitter.com/Brazzo?ref_src=twsrc%5Etfw">@Brazzo</a> is now live on <a href="https://t.co/Qt3FmouxFi">https://t.co/Qt3FmouxFi</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/MiaSanMia?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MiaSanMia</a> <a href="https://t.co/GhSPH3W9nF">pic.twitter.com/GhSPH3W9nF</a></p>&mdash; FC Bayern English (@FCBayernEN) <a href="https://twitter.com/FCBayernEN/status/1053225481171013632?ref_src=twsrc%5Etfw">October 19, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...