Be pergalingo įvarčio likęs Sokratis: "Iš mūsų buvo atimti taškai"

Londono "Arsenal" vidurio gynėjas Sokratis po rungtynių su "Crystal Palace" liko nusivylęs Martino Atkinsono ir VAR komandos darbu.

Dviejų įvarčių persvarą iššvaistę "kanonieriai" pačioje rungtynių pabaigoje pasiekė trečią įvartį ir galėjo laimėti rungtynes rezultatu 3:2, tačiau po VAR peržiūros Sokračio įvartis buvo anuliuotas dėl pražangos prieš Luka Milivojevičių.

"Tokioje lygoje kaip "Premier", kuri save vadina geriausia pasaulyje, VAR sistema turėtų būti naudojama geriau", – sakė 31-erių metų futbolininkas.

"Praėjusią savaitę mes negavome akivaizdaus 11 m. baudinio ir dėl to pralaimėjome rungtynes. Šią savaitę įmušėme įvartį, tačiau ir jis buvo atimtas. Peržiūrėjau epizodą ir galiu teigti, kad Calumas nieko neleistino nepadarė.

Žinoma, šiose rungtynėse klaidų darėme ir mes patys. Galime pakalbėti apie tai, kodėl praleidome du įvarčius ir nepasinaudojome savo šansais.

Suprantame, kad turime tobulėti ir žaisti geriau, tačiau mes vis tiek turime pažiūrėti į tai, kas šiandien įvyko. Aš esu patenkintas VAR sistemos įdiegimu, tačiau teisėjai ja turi naudotis dažniau. 

Esu įsitikinęs, kad "Premier" lyga yra geriausia pasaulyje, todėl viskas, įskaitant teisėjus bei VAR, turi būti nepriekaištinga", – nusivylimo neslėpė pergalingo įvarčio autoriumi galėjęs tapti graikas.