"Bild": "Bayern" akiratyje - Z. Zidane'as ir dar keturi strategai

Vokietijos laikraštis "Bild" praneša, kad Miuncheno "Bayern" vadovybėje jau galvoja apie kandidatus, kurie galėtų pakeisti Niko Kovačą.

Bavarų ekipa šiuo metu išgyvena tikrą krizę - nelaimėtos paskutinės keturios rungtynėse ir savaitgalį patirtas triuškinantis pralaimėjimas savo žiūrovų akivaizdoje prieš Mionchengladbacho "Borussia".

Šią vasarą "Bayern" treneriu tapęs N. Kovačas sėkmingai pradėjo sezoną laimėdamas septynias iš tiek pat galimų dvikovų, tačiau dabar jau kalbama apie tai, kad kroatas yra praradęs kontrolę ir pačioje rūbinėje.

"Bild" nurodo, kad "Bayern" savininkai išsikėlė penkis kandidatus - Zinedine'ą Zidane'ą, Arsene'ą Wengerą, Antonio Conte, Laurentą Blancą ir Ralphą Hasenhuttlą.

Visi penki strategai šiuo metu yra be darbo, tiesa, to pačio Z. Zidane'o agentas neseniai pranešė, kad prancūzas neplanuoja grįžti į futbolą be kito sezono.

Nors ir Vokietijos žiniasklaidoje vyksta spėlionės dėl N. Kovačo ateities, manoma, kad "Bayern" vadovai suteiks dar vieną šansą dabartiniam specialistui.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...