"Borussia" neketina leistis į derybas dėl J. Sancho pardavimo

Dortmundo "Borussia" artėjančią vasarą praras Christianą Pulisicą, tačiau dar vienai savo komandos žvaigždei – Jadonui Sancho – išvykti neleis.

18-metis futbolininkas šį sezoną tapo "Borussia" lyderiu – jis per sužaistas 34 rungtynes jau įmušė devynis įvarčius ir atliko 15 rezultatyvių perdavimų. J. Sancho net ir būdamas tokio jauno amžiaus jau reguliariai sulaukia kvietimo į Anglijos rinktinę.

Pasak pranešimų Anglijoje, "Manchester United" vasarą J. Sancho mato kaip pagrindinį kandidatą, galintį sustiprinti komandą. Į jį yra nusitaikęs ir Paryžiaus "Saint-Germain", tačiau nė vienam iš klubų derėtis su BVB lengva nebus.

Nepaisant to, kad spaudoje jau svyruoja 100 mln. eurų suma, "Borussia" futbolininko neparduos.

"Neketinu įvardinti Jadono kainos, tačiau galiu pasakyti, kad net ir pats didžiausias pasaulio klubas dabar neturėtų daug šansų atlikti šį sandorį", – "Bild" leidiniui sakė "Borussia" direktorius Michaelas Zorcas.

M. Zorcas tuo pačiu patvirtino, kad J. Sancho kitą sezoną žais "Borussia" komandoje: "Kitas sezonas yra suplanuotas su juo. Akivaizdu, kad jis liks."

J. Sancho prie "Borussia" sistemos prisijungė 2017 metais. Prieš atvykdamas į Vokietiją, anglas plušėjo "Manchester City" ir "Watford" klubų akademijoje.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...