Brazilijos rinktinės treneris paskelbė sudėtį Pietų Amerikos čempionatui

Brazilijos rinktinės strategas Tite atskleidė 23 žaidėjų sąrašą, kurie atstovaus nacionalinei komandai vasarą įvyksiančiame Pietų Amerikos čempionate.

Brazilija dėl prestižinio trofėjaus varžysis vienoje grupėje su Bolivija, Venesuela ir Peru.

Tite savo pasirinkimu nustebino ne vieną futbolo ekspertą. Pirmiausia, už rinktinės borto liko puikų sezoną su "Liverpool" žaidęs Fabinho – į jo poziciją pasirinkti Casemiro ir Fernandinho.

Prastą sezoną su Madrido "Real" sužaidęs Marcelo taip pat liko už rinktinės borto – vietoj jo į rinktinę pateko Alexas Sandro ir Filipe Luisas. Marcelo bendraklubis Vinicius Junioras taip pat nebuvo pasirinktas, nors kurį laiką buvo spekuliuojama, kad visgi Tite suteiks šansą jaunam brazilui, tiesa, šansus sukomplikavo jo trauma.

Į krašto puolėjo poziciją šalia Neymaro pasirinkti Richarlisonas, Davidas Neresas ir Evertonas. Vietos neatsidaro nei Lucui Mourai, nei Willianui.

Pirmą kartą į tokio stambo turnyrą pakviesti Ederis Militao, Arthuras, Allanas ir Lucas Paqueta.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="pt" dir="ltr">Os convocados da <a href="https://twitter.com/hashtag/Sele%C3%A7%C3%A3oBrasileira?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SeleçãoBrasileira</a> para a Copa América em um só lugar!<br><br>Saiba os detalhes &gt;&gt; <a href="https://t.co/YWMGXZTpXq">https://t.co/YWMGXZTpXq</a> <a href="https://t.co/xbsjizG8cn">pic.twitter.com/xbsjizG8cn</a></p>&mdash; CBF Futebol (@CBF_Futebol) <a href="https://twitter.com/CBF_Futebol/status/1129398493540438016?ref_src=twsrc%5Etfw">May 17, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...