Brazilijos rinktinės trenerių štabui – Rivaldo pastaba

Rivaldo sukritikavo Brazilijos rinktinės trenerių štabą dėl sprendimo 10-ąjį numerį skirti nepatyrusiam Lucui Paquetai.

"Milan" klube rungtyniaujantis 22-ejų metų saugas rungtynėse su Argentina vilkėjo minėto numerio marškinėlius, kuriais įprastai žaidžia Neymaras.

Rivaldo mano, kad gana prastai žaidusiam saugui nereikėjo užkrauti tokios atsakomybės.

"Stebėjau Braziijos ir Argentinos rungtynes ir man liūdna dėl to, kad nutiko su 10-uoju numeriu", – savo socialinėje paskyroje rašė Rivaldo.

"Jie mače su Argentina 10-ąjį numerį davė Paquetai. Marškinėlius, kurie yra gerbiami visame pasaulyje. Šis marškinėlius numeris neturėtų būti skiriamas žaidėjui, liekančiam ant suolo ar tam, kuris yra keičiamas po pirmojo kėlinio. Visi žino šį marškinėlių numerį dėl tokių legendų kaip Pele, Rivelino, Zico, Rivaldo, Kaka, Ronaldinho ir Neymaro.

Jokiū būdu negalime kaltinti žaidėjo, tai yra trenerių štabo klaida. Jie puikiai žino, ką reiškia šis marškinėlių numeris ir tai, jog jis gali pridaryti problemų 22-ejų metų žaidėjui, kuris turi šviesą ateitį Brazilijos rinktinėje.

Taip, kaip treneris šiam mačui siekė apsaugoti Rodrygo, kuris paskutiniu metu puikiai žaidė Madrido "Real" klube, taip jis turėjo pasielgti ir su Paqueta (neskirti jam 10-ojo numerio – red.). Visi puikiai žinome, kad tarp Brazilijos ir Argentinos niekada nėra draugiškų rungtynių", – pridūrė Rivaldo.