Bręsta Z. Zidane'o sugrįžimas į Madrido "Real"?

Ispanijos žiniasklaidoje verda tikros aistros dėl būsimo Madrido "Real" klubo trenerio. Po pasitraukimo iš UEFA Čempionų lygos nebeliko jokių abejonių, kad po sezono "baltieji" turės naują strategą.

Santiago Solari per savaitę Madrido komandai pralaimėjo visus tris įmanomus titulus. Itin skaudi nesėkme buvo antradienį, kai "Real" savo žiūrovų akivaizdoje Amsterdamo "Ajax" komandai nusileido rezultatu 1:4 ir pasirodymą Čempionų lygoje baigė aštuntfinalio etape.

Ispanijos sostinės komandai tai yra visiškai nepažįstamas jausmas – pastaruosius aštuonerius metus karališkasis klubas nužygiuodavo bent iki pusfinalio, o paskutinius tris metus iš eilės mėgavosi pačiu čempionų titulu.

Žiniasklaidoje mirga pranešimai nuo įvairių strategų pavardžių. Vieni šaltiniai teigia, kad "Real" nori dar kartą pasikviesti Jose Mourinho, kiti – kad vasaros prioritetu išlieka Mauricio Pochettino, o dar kiti – kad "baltųjų" treneriu taps Massimiliano Allegri.

Visgi "Juganes" televizija ir Madrido "Real" klubui artimas žurnalistas Jose Luisas Sanchezas praneša, kad Florentino Perezas į trenerio kėdę bando sugrąžinti Zinedine'ą Zidane'ą.

Praėjusią vasarą komandą palikęs Z. Zidane'as šiuo metu dar ilsisi, tačiau į darbą yra pasirengęs grįžti kito sezono pradžioje.

Pasak minėto šaltinio, Z. Zidane'as yra linkęs sugrįžti, tačiau ne dabar, o pasibaigus sezonui. Būtent dėl šios priežasties "Real" neatleis S. Solari ir jam leis užbaigti šį pavasario ciklą.

Manoma, kad viena iš Z. Zidane'o pasitraukimų priežasčių buvo tai, kad F. Perezas nenorėjo atlikti permainų komandos sudėtyje, tačiau dabar prancūzui būtų suteikta galimybė pačiam išsirinkti žaidėjus.