Bukmekeris: lietuviai masiškai stato už rumunų pergalę

Lietuvos futbolo rinktinės fanų laukimo dienos baigėsi. Mūsų šalies nacionalinė komanda po penkių mėnesių pertraukos žais draugiškas rungtynes ir Rumunijoje bandys sulaikyti aikštės šeimininkų atakas.

Apie būsimą susitikimą portalas "EuroFootball.lt" pasikalbėjo su vienos pagrindinių šalies lažybų bendrovių atstovu.

Lažybų tarpininkai rumunus laiko neabejotinais dvikovos favoritais, o labiausiai tikėtina, kad lietuviai ne tik pralaimės, bet ir neįmuš įvarčio.

"Iš besilažinančių lietuvių pusės - nieko naujo. Buvome atsižvelgę į tai, kad bus draugiškos rungtynės, Lietuva turės naują trenerį ir galbūt kitokį požiūrį į rungtynes bei visas nesėkmes paliks praeityje, ir nustatėme pradinį koeficientą už Rumunijos pergalę 1.50.

Tačiau dauguma lošėjų iškart nesutiko su šia nuomone ir didžioji dalis statymų buvo už Rumunijos pergalę.

Tik keli procentai dalyvių mano, kad lietuviai nepralaimės šių rungtynių, dėl to šiuo metu koeficientas už rumunų pergalę nukritęs iki ~1.35.

Jei tendencijos nesikeis, tai artėjant rungtynėms, panašu, kad koeficientas už šeimininkus kris dar labiau.

Tarp "Tonybet" klientų taip pat populiarus statymas, jog lietuviai šiame mače neįmuš įvarčio, bei kad rungtynėse bus pelnyta 2 arba mažiau įvarčių.

Nebijantys rizikuoti, spėja ir tikslų rungtynių rezultatą. Nors atspėti rungtynių rezultatą tikimybė mažesnė, bet ten ir koeficientai didesni. Tarp populiariausių spėjamų rezultatų yra 1:0 Rumunijos naudai, o koeficientas už šią baigtį yra 5.00", - kalbėjo bukmekeris.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...