Būrys Madrido "Real" žaidėjų planuoja pratęsti karjeras Italijoje

Kaip reikiant komandą dar prieš transferų lango pradžią pasistiprinęs Madrido "Real" klubas po mažu pradės "sudėties valymo" darbus.

Ispanijos žiniasklaidoje sklinda kalbos, kad norėdami išvengti FFP taisyklių pažeidimo, Madrido "Real" šią vasarą turės parduoti nuo 5 iki 10 žaidėjų.

Zinedine'as Zidane'as jau asmeniškai yra nurodęs su kuriais žaidėjais kitą sezoną nori dirbti ir tais, kurie turės palikti komandą.

Net keturi Madrido "Real" klubui priklausantys žaidėjai gali pasukti į Italiją. Pranešama, kad "Napoli" rimtai nusitaikė į Jamesą Rodriguezą ir yra pasiruošusi pateikti 42 mln. eurų pasiūlymą. "Baltieji" neketina laikyti kolumbiečio komandoje, tačiau už jį nori gauti bent 50 mln. eurų.

Kitas žaidėjas, kuris gali atsidurti Italijoje yra Mateo Kovačičius. Kroatas šį sezoną nuomos pagrindais žaidė "Chelsea" ekipoje, tačiau ši dar neapsisprendė išpirkti jo kontrakto.

Šia situacija ketina pasinaudoti "Inter", kuris norėtų susigrąžinti jau praeityje komandoje žaidusį futbolininką. "Real" jį vertina panašiai, kaip ir J. Rodriguezą.

"Inter" dėmesį yra patraukęs ir kitas "Real" žaidėjas – Lucas Vazquezas. Antonio Conte jį mato savo žaidimo sistemoje, o klubas yra pasirengęs pasiūlyti 30 mln. eurų. Z. Zidane'as nėra prieš, kad ispanas liktų komandoje, tačiau sulaukus gero pasiūlymo, jis gali būti leista išvykti.

"Napoli" taip pat domisi Dani Ceballoso ir Marcoso Llorente paslaugomis. Pastarasis greičiausiai visgi liks Ispanijoje, tačiau D. Ceballosu italai yra susidomėję rimtai.

Be šių žaidėjų Madrido "Real" taip pat nori parduoti Garethą Bale'ą, Mariano Diazą, Raulį De Tomą, Borją Mayoralį ir vieną iš vidurio gynėjų – Jesusą Vallejo arba Nacho.