Buvęs "Arsenal" žaidėjas: "Nematau Xhakos ateities šiame klube"

Buvęs Londono "Arsenal" puolėjas Charlie Nicholas neįsivaizduoja Granito Xhakos toliau vilkint Londono "Arsenal" marškinėlius.

Nuo šio sezono komandos kapitonu tapęs šveicaras savaitgalį pateko į skandalą, kai į "Arsenal" sirgalių švilpimus atsakė pikta reakcija.

"Jis yra "Arsenal" kapitonas ir toks elgesys yra nepateisinamas. Negali galvoti, kad esi svarbiausias šiame klube. Jo elgesys buvo žiaurus ir aš paprasčiausiai nebematau jo ateitis čia", – "Sky Sports" laidoje sakė 57-erių metų škotas.

"Būsiu labai nustebintas, jeigu jį dar kada pamatysiu vilkint kapitono raištį", – pridūrė C. Nicholas.

"Vienu atveju jį galima laikyti komandos žaidėju, tačiau vis tiek negalime pateisinti jo elgesio. Tai, kad jis dar viešai neatsiprašė sirgalių tik parodo, kad jis jaučia didžiulį pyktį.

Neabejoju, kad jis dabar yra siaubingoje situacijoje, tačiau tas pyktis turi būti sukontroliuotas. Žaisdamas tokiame lygyje turi susitaikyti su kritika, nes kitu atveju tiesiog negali būti futbolininku.

Žaisdamas aukščiausiame lygyje negali tikėtis vien tik komplimentų. Jūs manote, kad Messi ir Ronaldo niekada nebuvo kritikuojami? Tą patyrė absoliučiai visi žaidėjai", – užbaigė C. Nicholas.