Buvęs "Chelsea" gynėjas: Lukaku yra geresnis už Moratą

Alvaro Morata Londono "Chelsea" gretose debiutavo puikiai, tačiau buvęs šio klubo gynėjas Graeme'as Le Saux mano, jog perėjimų lango metu, bent jau trumpajame laikotarpyje, labiau išlošė "Manchester United".

Abu Anglijos grandai intensyviai ieškojo pastiprinimo atakos smaigalyje, o "raudonieji velniai" galiausiai vietoj ispano pasirinko Romelu Lukaku, kuomet pastarasis buvo siejamas su "Chelsea".

Visgi, dabar belgas vilki raudonus marškinėlius ir su jais "Premier" lygos sezoną pradėjo įmušdamas keturis įvarčius.

"Alvaro Morata tuose dviejuose mačuose (prieš "Everton" bei "Leicester City" - red. past.) spindėjo įmušdamas po įvartį", - Le Saux pasakojo Betfair.

"Chelsea" vasarą be jokios abejonės siekė įsigyti Romelu Lukaku ir jiems nepavyko, bet Morata tikrai daro pakankamai, kad pateisintų savo išpirką."

"Šiuo momentu galima sakyti, jog Lukaku yra geresnis snaiperis atsižvelgiant į pelnytus įvarčus, tačiau Morata turi didžiulį potencialą."

"Jo judėjimas yra išskirtinis ir jis pasiūlo kitokį iššūkį nei jo pirmtakas "Chelsea" gretose Diego Costa, kuris pastaraisiais sezonais naikino "Arsenal". Jis mėgsta atitrūkti nuo žaidėjų bei išsikovoti erdves, kur gali pridaryti žalos."

"Kai kurie vasarą abejojo, ar jis muš įvarčius "Premier" lygoje, bet jis jau įrodė juos esant neteisius, kas kiekvieną, susirinkusį "Stamford Bridge", turėtų džiuginti."

Morata į "Chelsea" iš Madrido "Real" šią vasarą atvyko už 62 mln. eurų.