Buvęs "Man Utd" gynėjas: "Wan-Bissaka yra geresnis už Alexanderį-Arnoldą"

Buvęs "Manchester United" ekipos gynėjas Paulas Parkeris mano, kad naujasis "raudonųjų velnių" pirkinys Aaronas Wan-Bissaka neturi lygių Anglijos "Premier" lygoje.

Dešiniojo krašto gynėjo pozicijoje rungtyniaujantis A. Wan-Bissaka savo vertę įrodė jau pirmose sezono rungtynėse, kai puikiai susitvarkė su Londono "Chelsea" ekipos atakomis savo krašte.

R. Parkeris mano, kad buvusiam "Crystal Palace" gynėjui neprilygsta ir "Liverpool" atstovas Trentas Alexanderis-Arnoldas.

"Aš stebėjau jį praėjusiais metais ir man patiko tai, ką jis darė", – pasakojo R. Parkeris. – Žmonės kalba apie Trentą, tačiau jis nesigina taip gerai, kaip Wan-Bissaka. Jo gynybiniai sugebėjimai ir pozicijos užsiėmimas yra puikūs. Jam tiesiog patinka gintis".

"Rungtynėse prieš "Chelsea" visi jo kamuolio perėmimai buvo "švarūs". Atrodė tarsi jis žaistų čia jau trejus metus. Aš vertinu jį pagal darbą gynyboje, todėl jis yra geriausias dešiniojo krašto gynėjas "Premier" lygoje.

Visada bus abejonių dėl jo išbėgimų į puolimą, tačiau tai galima išmokti. Neabejoju, kad jis pagerins šį žaidimo komponentą. Nuo šiol jis žaidžia komandoje, kuri leis jam tai daryti", – pridūrė 55-erių metų anglas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...