Buvęs "Monaco" direktorius: "Mbappe išvyks į Madridą ir laimės daugiau trofėjų nei Ronaldo"

Buvęs "Monaco" klubo direktorius Luisas Campos mano, kad Kylianas Mbappe atvykęs į Madrido "Real" taptų dar didesne komandos legenda nei Cristiano Ronaldo.

20-metis puolėjas 2017 metais turėjo galimybę atvykti į Madrido "Real", tačiau geresnes sąlygas pasiūlęs Paryžiaus "Saint-Germain" laimėjo kovą dėl jau dabar vieno geriausių planetos futbolininkų.

L. Campos įsitikinęs, kad K. Mbappe vis tiek atvyks į Madrido "Real", kuriame jis turėtų kur kas didesnę galimybę tapti futbolo legenda.

"Kylianas yra ypatingai aukšto lygio futbolininkas, todėl aš jį ir matau vilkint Madrido "Real" marškinėlius. Tai yra klubas, kuris atitinka jo kaip futbolininko dydį. Kiekvienas didis žaidėjas nori ten išvykti", - teigė L. Campos.

"Ateityje aš galiu save įsivaizduoti einantį į "Santiago Bernabeu" stadione ir besimėgaujantį Kyliano žaidimu. Šiomis dienomis jis yra svarbesnis savo komandai nei Neymaras. Jis taip pat bus daug geresnis nei Cristiano Ronaldo. Manau, kad jis iškovos daugiau "Ballon d'Or" trofėjų nei pastarasis", - pagyrų prancūzui negailėjo L. Campos.