Buvusiam Anglijos rinktinės žaidėjui pareikšti kaltinimai dėl priekabiavimo

Vienam iš buvusių Anglijos rinktinės žaidėjų – Paului Gascoigne'ui pareikšti rimti kaltinimai. Anot britų žiniasklaidos, 51-erių futbolo legenda kaltinimas traukinyje kelionės metu priekabiavęs prie moters, rašo lrytas.lt.

Futbolininkas buvo areštuotas dar rugpjūčio mėnesį, tačiau vėliau buvo paleistas. Pastaruoju metu problemų su alkoholiu turintis P.Gascoigne'as dėl savo poelgio kelionėje traukiniu iš Durhamo į Jorką prieš teismą stos gruodžio 11 dieną.

Po vasaros incidento pats buvęs sportininkas kaltės nepripažino.

„Aš tik norėjau paguosti moterį, kuri buvo išvadinta stora karve“, – tuomet savo įvykių versiją socialiniuose tinkluose aiškino P.Gascoigne'as.

Per savo karjerą futbolininkas žaidė „Newcastle United“, „Tottenham“, Romos „Lazio“ ir Glazgo „Rangers“ komandose, o 1990 metais su Anglijos rinktine pasaulio čempionate užėmė 4-ąją vietą.

Gazza pravardžiuojama futbolo legenda jau dešimtmetį kovoja su alkoholizmu. Jis ne kartą buvo paguldytas į ligoninę, lankėsi reabilitacijos centruose, tačiau vis įsivelia į naujus skandalus ir atisudria policijos nuovadose. Dėl nuolatinio girtuokliavimo P.Gascoigne'as nedirba nuo 2005 metų, kai mėgino tapti treneriu.

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...