BVB komandos žvaigžde tapęs J. Sancho vasarą bus medžiojamas Europos grandų

Anglijos futbolo viltimi laikomas Jadonas Sancho savo pasirodymu Dortmundo "Borussia" komandoje užsitarnavo Europos grandų dėmesio.

18-metis krašto puolėjas šį sezoną demonstruoja įspūdingą sportinę formą. Jaunas futbolininkas jau sužaidė 24 rungtynes, įmušė septynis įvarčius ir atliko net 11 rezultatyvių perdavimų.

J. Sancho iš "Manchester City" klubo akademijos buvo įsigytas 2017 metais. BVB iš pradžių anglui davė apsiprasti antroje komandoje, tačiau anglas jau to pačio sezono (2017-18) metu gavo progą pasireikšti pagrindinėje ekipoje.

Stabilus šio sezono žaidimas aukščiausiu lygiu neabejotinai tapo priežastimi, kodėl Europos grandai pradėjo atidžiai sekti jo pasirodymus. "Marca" teigia, kad vasarą "Borussia" ekipai išlaikyti daug žadantį anglą bus itin sunku.

Dėl jo parašo jau yra pasirengę kovoti Madrido "Real", "Barcelona" ir Miuncheno "Bayern" klubai.

Minėto šatinio teigimu, Madrido "Real" dėl savo santykių su BVB bei dėl pasikeitusios transferų politikos turi daugiausiai šansų, tačiau priklausys nuo to, kiek "Borussia" po sezono užsiprašys už anglą.

J. Sancho jau spėjo debiutuoti ir Anglijos vyrų rinktinėje – du kartus prieš Kroatiją ir sykį prieš Ispaniją.

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/U9k8eVIthoc" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>