C. Ancelotti atmetė "Milan" pasiūlymą

Iš Madrido „Real“ atleistas Carlo Ancelotti atmetė galimybę tapti „Milan“ treneriu, dar kartą pakartodamas, jog nori pailsėti nuo darbo.

55-erių metų specialistas apie savo planus 12 mėnesių praleisti be futbolo ir atsigauti po laukiančios nugaros operacijos pranešė praėjusią savaitę.

Nepaisant to, klubo savininkas Silvio Berlusconi išsiuntė vykdantįjį direktorių Adriano Galliani į Madridą derėtis dėl jo sugrįžimo.

Ancelotti tuo metu sakė, kad jo šansai vėl persikelti į „madų sostinę“ yra 50 prieš 50, tačiau vakar italas galutinai pareiškė darbo nesiimsiantis.

<blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Thanks to <a href="https://twitter.com/acmilan">@acmilan</a> for their support interest. It was hard to say no to such beloved club to me but I need some rest. I wish them the best</p>&mdash; Carlo Ancelotti (@MrAncelotti) <a href="https://twitter.com/MrAncelotti/status/605797236392402945">June 2, 2015</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Tai patvirtino ir oficialus „Milan“ pranešimas.

Kaip kandidatai, komandos vairą galintys perimti iš Filippo Inzaghi, yra įvardijami „Parma“ šį sezoną treniravęs Roberto Donadoni, „Sevilla“ strategas Unai‘us Emery, buvęs Genujos „Sampdoria“ vairininkas Siniša Mihajlovičius, Italijos rinktinės treneris Antonio Conte bei Florencijos „Fiorentina“ vadovaujantis Vincenzo Montella.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...