C. Eriksenas liko nusivylęs, jog taip ir neišsprendė klausimo dėl savo ateities

Christianas Eriksenas šią vasarą tapo kone didžiausia Londono "Tottenham" problema. Išvykti norėjęs danas taip ir nerado tinkamo varianto ir galiausiai liko Šiaurės Londono komandoje.

27-erių metų saugas šią vasarą labiausiai buvo siejamas su persikėlimu į Madrido "Real" klubą. "Baltųjų" vadovai visada rodė susidomėjimą danu, tačiau bet kokioms deryboms kelią užkirto Zinedine'as Zidane'as, kuris šią vasarą norėjo tik Paulio Pogba.

C. Eriksenas taip pat buvo atsidūręs Turino "Juventus" ir "Manchester United" taikiklyje, tačiau rimtų bandymų įsigyti jį taip ir nebuvo. Dabartinis saugo kontraktas baigiasi kitų metų vasarą, todėl jis jau nuo sausio mėnesio galės pradėti kalbėtis su kitais klubais dėl išankstinio susitarimo.

"Norėčiau, kad viską išspręsti dėl savo ateities būtų galima, kaip "Football Manager" žaidime. Deja, tai yra neįmanoma", – sakė C. Eriksenas.

Žaidėjas apie norą palikti komandą viešai užsiminė iškart po sezono. Paklaustas, ar dabar jau gailisi dėl šių žodžių, danas atsakė: "Tikrai ne. Visgi tai yra futbolas ir niekada negali žinoti, kas nutiks. Dažnai nutinka dalykų, kurių visiškai nesitiki.

Man tikrai nėra sunku "išsivalyti galvą" nuo minčių, kurios sukosi visą šią vasarą. Aš taip pat neskaitau to, kas rašoma žiniasklaidoje.

"Tottenham" klube esu jau ne pirmus metus ir gandų buvo po kiekvieno sezono. Šią vasarą situacija buvo kiek kitokia dėl mano kontrakto situacijos.

Žinau, kad dauguma žmonių nori sužinoti, kur aš ketinu žaisti. Tokie dalykai nutinka, kai žaidi aukščiausiose lygio komandose. Gandai egzistuos visada ir turi su tuo susitaikyti."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...