C. Fabregasas neabejoja, kad K. Mbappe taps geriausiu planetos futbolininku

"Monaco" klube rungtyniaujantis Cescas Fabregasas jau turėjo galimybę aikštėje išbandyti jėgas su vienu didžiausių pastarųjų metų futbolo talentu Kylianu Mbappe.

20-metis futbolininkas, net nerungtyniaujantis vidurio puolėjo pozicijoje, jau yra arti 100 įvarčių klubiniame futbole. C. Fabregasas neabejoja, kad prancūzas artimiausiu metu galės vadintis numeriu vienu pasaulyje.

"Jis yra fenomenalus. Akivaizdu, kad artimoje ateityje jis taps geriausiu žaidėju pasaulyje", – pagyrų jaunam futbolininkui negailėjo C. Fabregasas.

"Pats būdamas saugu, įsivaizduoju, kad jį turėti priekyje būtų didžiulis privalumas. Atlikčiau perdavimus vieną po kito, nes jis yra greitas, turintis sprogstamą jėgą ir labai gerai išsivaduojantis iš varžovų gynybos.

Jis, kaip Thierry Henry bei Diego Costa, puikiai skaito situacijas ir žino, kada pradėti bėgti, kai komandos draugas yra su kamuoliu. Man labiausiai patinka, kad jis yra toks "alkanas" ir žino, kaip geriausiai išnaudoti savo stiprybes", – tęsė ispanas.

K. Mbappe šiuo metu gydosi traumą, tačiau ir prieš ją sugebėjo atsidaryti įvarčių sąskaitą – šį sezoną jis per tris rungtynes įmušė du įvarčius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...