C. Makelele: Casemiro primena mane patį

Vienas geriausių visų laikų atraminių saugų Claude Makelele negailėjo pagyrų tos pačios pozicijos žaidėjui iš Madrido "Real" Casemiro.

C. Makelele lygiai taip pat kaip ir Casemiro vilkėjo "Real" ekipos marškinėlius. C. Makelele šiame klube turėjo panašias užduotis, kokias darbas atlieka brazilas - leisti saugų linijoje improvizuoti tokiems futbolininkams kaip Zinedine'ui Zidane'ui, Davidui Beckhamui ir Luisui Figo bei saugoti jų užnugarį ginantis.

C. Makele duodamas interviu atskleidė, kad mato daug panašų Casemiro žaidime: "Jis man primena mane patį. Daug panašumų atrodo iš mūsų bėgimo stiliaus, tačiau nemažai ir iš techninės pusės - mes turime žinoti, kur tiksliai būti aikštėje ir ką daryti."

"Casemiro yra labai protingas ir visada žino, kur laukti varžovo. Jis taip pat gali pelnyti įvarčius, ką ne itin sėkmingiau dariau aš (šypsosi).

Prie Čempionų lygos finalą Milane turėjau pokalbį su juo. Jis puikiai žino savo poziciją aikštėje ir savo sunkiu darbu užduotis atlieka dar geriau. Svarbu tai, kad jo darbas lieka įvertintas komandos draugų", - pridūrė C. Makelele.

Casemiro "Real" komandoje jau yra sužaidęs 114 rungtynių ir pasiekęs devynis įvarčius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...