C. Marchisio išreiškė nusivylimą vienu "Juventus" poelgiu

Claudio Marchisio po ilgų metų Turino "Juventus" klube pradeda naują karjeros etapą - rungtyniaus Sankt Peterburgo "Zenit" gretose.

Italas šią vasarą užbaigė bendradarbiavimą su "Juventus", todėl tapo laisvuoju agentu ir nemokamai išvyko į Rusiją. C. Marchisio pastarieji metai "Juventus" klube buvo itin sudėtingi - jis turėjo ne pačią geriausią traumų istoriją.

Visgi, C. Marchisio pripažino, kad kai kuriais atvejais Massimilliano Allegri jo neįtraukdavo į komandos paraišką, nors ir jis buvo sveikas. Italui toks "Juventus" poelgis įstrigo giliai į širdį.

"Pastarieji du metai man tikrai buvo sudėtingi, tačiau dirbant šį darbą tokia rizika būna visada. Vienintelis dalykas, kuris mane įsiutino būnant klube, tai tie atvejai, kai buvau priskiriamas prie traumuotų žaidėjų, nors buvau sveikas", - teigė C. Marchisio.

Nepaisant to, kad ir išsiskyrimas su "Juventus" nebuvo pats gražiausias, saugas apie klubą kalba tik gražiausiais epitetais: "Juventus" visada buvo dalis mano šeimos, kuri suteikė man galimybę išpildyti savo svajonę. Turiu sukaupęs tiek teigiamų emocijų, kad niekada savo gyvenime jų nepamiršiu."