C. Ranieri: nenoriu savo komandoje garsių žaidėjų

Neįtikėtiną darbą su "Leicester City" klubu šį sezoną atlikęs Claudio Ranieri užsiminė apie kito sezono sudėties komplektaciją ir pridūrė, kad garsių žaidėjų į komandą kviestis nežada.

C.Ranieri vadovaujamos "lapės" pirmadienį sensacingai užsitikrino Anglijos "Premier" lygos titulą. Dar kiek anksčiau "Leicester" taip pat užsitikrino kelialapį į UEFA Čempionų lygą, todėl kitą sezoną Lesterio ekipos laukia gerokai daugiau rungtynių ir didesnė konkurencija.

"Aš nenoriu garsių žaidėjų čia", - užsiminė strategas spaudos konferencijoje. - Nenoriu pažeisti savo komandos rūbinės, nes dabartiniai vyrukai yra ypatingi".

"Žinoma, norime įsigyti dar keletą gerų žaidėjų. Tačiau čia turi atvykti panašios sielos žaidėjas. Labiausiai noriu, kad visi dabartiniai žaidėjai liktų. Mes jų labai norime čia, o jie taip pat turėtų žinoti, jog kitoje komandoje tiek žaidimo laiko gali ir nesulaukti", - pridūrė C. Ranieri.

Pasak žiniasklaidos pranešimų, potencialūs žaidėjai, kurie vasarą paliks "Leicester", yra N'Golo Kante ir Riyadas Mahrezas. Neseniai taip pat atsirado gandų, kad keli Anglijos grandai pradėjo medžioklę dėl saugo Danielio Drinkwaterio parašo.