C. Ronaldo debiutas: portugalo sužeistas vartininkas ir dramatiška "Juventus" pergalė  (VIDEO)

Po ilgo laukimo Cristiano Ronaldo pagaliau debiutavo „Serie A“ pirmenybėse su Turino „Juventus“ marškinėliais. Sezono atidarymo rungtynėse Italijos čempionai po itin atkaklios kovos sugebėjo palaužti Veronos „Chievo“ ekipą.

„Juventus“ ir „Chievo“ aikštę paliko švieslentėje esant rezultatui 3:2. „Juventus“ jau turėjo pergalę savo kišenėje, kai pačioje rungtynių pabaigoje įvartį įmušė Mario Mandžukičius. Vis dėlto prieš tai C. Ronaldo sužaidė ranka ir teisėjas pasinaudojęs VAR įvarčio neįskaitė.

Negana to, tame pačiame momente C. Ronaldo sužeidė varžovų vartininką X, kai įsirėžė į jo galvą. Vartų sargui iškart reikėjo medikų pagalbos, futbolininkas negalėjo tęsti rungtynių ir buvo pakeistas.

Nepaisant to, per pridėtą teisėjo laiką pergalingą įvartį įmušė Federico Bernardeschi, kuriam „Chievo“ atsako jau nebeturėjo.

„Juventus“ ekipa rungtynes pradėjo itin gerai, kai trečiąją rungtynių minutę įvartį iškart įmušė Sami Khedira. Vis dėlto pirmojo kėlinio pabaigoje „Chievo“ rezultatą išlygino, kai pasižymėjo Mariusz Stepinskis.

Po pertraukos „Chievo“ pasiuntė Turino ekipą į nokdauną, kai Emanuelis Giaccherinis realizavo 11 metrų baudinį.

Vis dėlto aukštesnę pavarą rungtynių pabaigoje įjungusi „Juventus“ ekipa 75-ąją minutę rezultatą išlygino. Tada kamuolį į savo vartus nukreipė Mattia Bani.

O galutinį dūrį sudavė per pridėtą laiką jau minėtasis F. Bernadeschis.

„Chievo“ 2:3 „Juventus“
3‘ [0-1] S. Khedira
38‘ [1-1] M. Stepinski
56‘ [2-1] E. Giaccherini (11m baudinys)
77‘ [2-2] M. Bani (į savus vartus)
90+3‘ [2-3] F. Bernardeschi

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...