C. Ronaldo dublis atvedė "Real" į pergalę prieš "Eibar", "Barca" neturėjo sunkumų Malagoje (VIDEO)

Ispanijos "La Liga" pirmenybėse šeštadienį sužaistos ketverios 28-ojo turo rungtynės.

Pirmoji dvikova įvyko "Municipal" stadione, kur vietos "Eibar" susigrūmė su Madrido "Real". Šeimininkai davė kovos svečiams, tačiau Cristiano Ronaldo dublio dėka "baltieji" džiaugėsi pergale.

34-ąją minutę pirmieji į priekį įsiveržė svečiai iš sostinės - po nuostabaus Luka Modričiaus perdavimo šonine pėdos dalimi Cristiano Ronaldo itin techniškai kamuolį sustabdė krūtine ir tiksliu smūgiu išvedė komandą į priekį.

Tačiau "Eibar" baltos vėliavos čia dar nekėlė ir antrojo kėlinio pradžioje pasiekė išlyginamąjį įvartį. Visiškai be priežiūros baudos aikštelėje paliktas Ivanas Ramis galva smūgiu po kampinio grąžino intrigą dvikovoje.

Po išlyginamojo įvarčio "Real" sunkiai sekėsi kontroliuoti kamuolį ir kurti progas, tačiau ne vieną gerą smūgį atrėmė ir šeimininkų vartininkas.

Be pergalės šalies čempionai namo negrįžo - 84-ąją minutę C. Ronaldo po Dani Carvajalio perdavimo tiksliu smūgiu galva atvedė "Real" į pergalę.

"Real" po pergalės atsilikimą nuo antroje vietoje esančio "Atletico" sumažino iki 4 taškų.

Kitose rungtynėse Madrido ekipai pabėgti į priekį neleido "Valencia", kuri išvykoje rezultatu 2-0 įveikė "Sevilla". Du Rodrigo įvarčiai garantavo tris taškus Sevilijoje.

Paskutinėjė vakaro dvikovoje "Barcelona" ir be Lionelio Messi neturėjo sunkumų su absoliučiais lygos autsaideriais "Malaga". Luiso Suarezo ir Philippe Coutinho įvarčiai pirmajame kėlinyje nulėmė pergalę rezultatu 2-0.

"Barcelona" su 72 taškais ir toliau lieka dominuojanti jėga Ispanijos pirmenybėse. "Malaga" patyrė eilinę nesėkmę ir jau beveik susitaikė su iškritimu iš pirmenybių.

Rezultatai:

"Eibar" 1 - 2 "Real Madrid"
34' [0 - 1] C. Ronaldo
50' [1 - 1] I. Ramis
84' [1 - 2] C. Ronaldo

"Sevilla" 0 - 2 "Valencia" (VIDEO)
25' [0 - 1] Rodrigo
68' [0 - 2] Rodrigo

 

"Getafe" 0 - 1 "Levante"
79' [0 - 1] Coke
83' Ruiz Ojeda ("Levante") pašalintas iš aikštės

 

"Malaga" 0 - 2 "Barcelona"
15' [0 - 1] L. Suarez
28' [0 - 2] P. Coutinho
30' S. Garcia ("Malaga") pašalintas iš aikštės

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/Hb-1swI5E_0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: