C. Ronaldo gina R. Benitezą: jis atlieka gerą darbą

Madrido "Real" lyderis Cristiano Ronaldo užstojo komandos trenerį Rafaelį Benitezą ir teigė, kad strategas atlieka gerą darbą klube ir jam reikia suteikti laiko.

Pasak žiniasklaidos, Portugalijos rinktinės kapitonas nuo pat R. Benitezo atėjimo nepalaikė gerų santykių su juo ir nenorėjo dirbti kartu, tačiau puolėjas neigia tokias kalbas.

"Nežinau, kodėl "Santiago Bernabeu" stadione buvo nušvilptas treneris. Pagal mane, jis daro didelį darbą klube ir turime jam suteikti laiko", - po puikių UEFA Čempionų lygos rungtynių kalbėjo C. Ronaldo.

Taip pat futbolininkas sulaukė klausimų ir apie dabartinę komandos sportinę formą bei sulaukiama kritiką: "Tai visiškai normalu. Madrido "Real" yra didžiulis klubas, todėl visiškai suprantama, kai sulauki kritikos už nesėkmingą pasirodymą."

Vakar "Real" rezultatu 8-0 nušlavė "Malmo" ir liko pirmoje A grupės vietoje. Portugalui šis susitikimas buvo išskirtinis, nes pelnė keturis įvarčius ir tapo pirmuoju Čempionų lygos žaidėju grupių etape peržengusiu 10 įvarčių ribą.